På andra håll pratar man tydligt

Kan det vara för att det gränsar till något för stort för mig just nu som jag inte orkar skriva något om, det helt uppenbart för en sån som mig högintressanta, ämnet som går i till exempel Panams och J-Shots bloggar? Antagligen är det så. Men också det faktum att de två täcker upp rätt bra oavsett saker jag skulle vilja tillägga.

– – –

Update för de som inte läst kommentarerna: jag har ju skrivit om sånt här förr exempelvis här (klicka på snälla killen-texten såklart). Och jag kommer att orka skriva mer. Snart.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

14 Responses to På andra håll pratar man tydligt

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Åtta snabba.

  2. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Spärren.

Comments are closed.