Dra ut korken!

Vad har hänt? Var bor vi? Vad sysslar vi med? Är DETTA kontrovers?

Medievärlden rapporterar alltså att till och med Björn Wiman ger efter och säger att det är en olycklig publicering som inte borde hänt. BORDE DET JU VISST!!!!1111 Eller mja, man måste inte skratta eller så, men detta är icke antisemitiskt. Detta driver med att skylla saker man själv ansvarar över på någon annan, i extremfallet då på absurda judiska konspirationer. GUD ATT JAG ENS BEHÖVER SÄGA DETTA. Det är facepalm så stor att man måste skaffa magiska bönor och klättra upp för stjälken och hämta jätten för att få en hand som passar att slå in i ansiktet.

För att visa nivån av total idioti: Senast igår höll jag på att knäcka mig sönder och samman av skratt när nån idiot skrev en kommentar på Elins blogg om att en Zelda-stripp hånade män fast den tvärtom hånar DET ATT skylla allt på män. Precis samma sak, men då var det ett kommentarsmiffo som nästan kunde misstänkas för trollning. Här är det riktiga vettiga människor som plötsligt tappar allt. Alla proportioner förloras onekligen i vissa frågor.

– – –

Obs även! Kwasblogg är roligt torr och saklig och lite lagom taskig om samma sak.

– – –

Mer OBS! Nu är bilden även totalborttagen. Dock att jag sparat den moahahaha så jag lade in från egen domän och jag kan ge mig fan på att bara DN och inte Kellerman surar för den grejen, så upphov schmupphov.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.