My girl, talking bout, etc

Skälen till lycka:

Att det här är personen jag har äran att sova med och vakna intill. I’m hitting this för helvete. I Aftonbladet Debatt kommer framför allt det som jag borde kommit på själv när jag skrev lite om Jan-Olov Anderssons take on humorscenen nyss. När påståendet kommer att kvinnor inte vågar, ställa den enda rimliga följdfrågan för att ta det steget längre:

Varför vågar inte kvinnorna, Jan-Olov Andersson?

Min tjockstil och kursivering (citatmarkör around here) förstås. Kanske är svaret på den frågan delvis att män tycker det är en bra idé att motkommentera artikeln med vanvettigt otaktiska och avslöjande ifrågasättanden som Kasta av dig sjalen och låt håret växa ut, sen kan vi diskutera. By signatur Jollebolle, 20 bast och uppenbarligen dum i huvudet.

Skälen till stor rädsla:

Elaine: Congratulations! You passed!

Ben: Elaine, Elaine. I don’t think we should see each other anymore.

Elaine: What? you’re breaking up with me? But I sacrificed and supported you while you struggled. What about my dream of dating a doctor?

Ben: I’m sorry, Elaine. I always knew that after I became a doctor, I would dump whoever I was with and find someone better. That’s the dream of becoming a doctor.

– – –

I vilket fall, tänk så underbart att i dessa varma dagar få stå i skuggan av en gigant.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to My girl, talking bout, etc

  1. Pingback: Kvinnor och humor « Ozymandias Suspensoar

Comments are closed.