Working hard or hardly working

Lagom till floppen “När ska vi ha tid att älska och skratta?”:

Fan vad jobbigt det är att ha heltidsarbete. Inte att jag är utsliten eller så, men man har ju ingen tid till nåt och alla misstankar om att allt annat man måste göra i samhället inträffar under normal arbetstid slog in. Måste pressa och fuska för att få tillbaka möjlighet till psykologtid. Tandläkaren jag tänkt uppsöka får vi väl se med. Banker har tack och lov lite bättre tider numera, för jag måste tydligen lämna ett papper dit för att styra upp löneutbetalningar.

Sitta på internet på jobbtid går i alla fall, till skillnad från på #vårdish, men vet du att alla arbetsstationer i hela Göteborgs Stads ägo sportar Internet Explorer 6*? Vet inte om det är mest skandal eller bara löjeväckande. XP är lika gott med tanke på alla gammburkar därute. Att man inte uppdaterar webbläsare på 7-9 år är däremot inte gott nånstans. Det skulle vara för lulzens skull då.

I alla fall. Det är inte bara för att gnälla, det är för att påtala hur det kommer sig att Nerd Life Deluxe förmodligen blir lidande och inte repar sig från sommaruppehåll (då det ironiskt nog var för mycket ledighet som motade bort bloggtiderna). Slå mig inte.

Annars verkar jobbet soft.

– – –

* Det finns en väg runt! Läs kommentarerna.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Working hard or hardly working

Comments are closed.