Centerinläggets periferi

Jag kanske inbillar mig, av önsketänkande, eftersom jag gillar henne så mycket just nu, men finns det inte ordentligt med sarkasm i det lilla inlägget där Qarlsson säger att det var fel av henne att uttrycka sig som hon gjorde (vilket jag skrev om igår)? Det ser liksom inte ut som en vanlig politikeravbön.

Vilket då skulle bevisa hur extremt humorlösa alla som upprörts är, då ingen uppfattar syrligheten i inlägget, av kommentarerna att döma. Alla bara jaja men inte gott nog, avgå blabla. Allra bäst är signaturen Tobias kommentar “Jag (som ung man) ska väl vara snäll och godta ursäkten. Men du, tänk efter innan du skriver nästa gång. Du utövade så kallat näthat, det är inte ok.”

Eeeh. Vem stod för näthatet sa du?

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Centerinläggets periferi

Comments are closed.