Manslistan

Jag är tyvärr alldeles för straight. En gång fick jag för mig att jag skulle övertala en bekant som var bög att hångla med mig bara för att markera min oerhörda öppenhet på det där konstlat frigjorda poptonåringsviset, men det är idag ett av mina pinsammaste ögonblick av just sistnämnda skäl. Nu ska jag ändå göra det igen, queerskryta med en liten lista på 5 män jag inte skulle banga för. Bara för att jag är straight behöver jag ju inte undvika att notera vilka män som är snygga, om inte annat kan man ju också vara lite avundsjuk på dem. Så får man skryta med sin oantastliga smak också.

Det är inte någon inbördes ordning förstås.

Hugh Laurie

Som House, M.D. då förstås. Säger väl sig självt, den enda på listan som är en klassiker bland brudar också. Det är nånting med skäggstubb, käpp och superskarp bitterhumor och samtidigt hög känslighet för rätt och fel. Jag tänker också fantisera ihop att Laurie som sig själv är allt detta fast med ödmjukhet istället för bitterhet och käpp endast som fashion choice.

50 Cent

Retard appeal! Han ser efterbliven ut är det många som kontrat med när jag sagt detta, och bortsett från dimensionen politisk korrekthet måste jag säga att ja för fan, liten släng av det är snyggt. Säkert var han mindre attraktiv när han fortfarande var oskjuten i huvudet. Men mest är det ju rösten, och att skriva snygga hooks är fan inte fel heller. Dessutom är han jävligt intressant på det sättet att han väldigt mycket tydligare än andra rappare visar upp sig på ett rätt objektspositionerande sätt (dock ej så mycket på denna bild som på vissa andra, typ omslagen till de två första albumen).

Darin

I Want Ya! Naturligtvis bara för att jag och Joven har en sån kult kring honom, eeh och att den förstås är baserad på att han är så jävla bra och pojksöt och skäggstubbssnygg (dubbelbokstäver galore!) på samma gång. Det vore knappast Money for Nothing att bju han på en drink och Step Up på dansgolvet i lite Strobelight.

Christopher Arendt

Fångvaktaren på Guantanamo. Mannen med hård integritet som dessutom är emo fresh! Herregud vad söt han är. Det måste ju vara en oslagbar kombo att vara civilkuragefantom och samtidigt supergullig.

Ja det är väl klart jag är avundsjuk och kanske hellre vill vara dem till stor del. Alla dessa män har egenskaper jag strävar efter, eller redan identifierar mig med till viss del. Men så letar jag väl alltid efter likar också. Fast nämen… Jag har ju inte nån femte! Hjälp mig att hitta min nummer fem, droppa förslag med motivering i kommentarerna!

– – –

Extramaterial:

Häromdagen hamnade jag i ett samtal där jag nämnde manslistan. Snackade lite om vilka det var och så kom jag lite in på att det lätt är värt att ligga fast man inte är vrålpepp bara för anekdotvärdet. Kungen! till exempel, sa jag, det vore ju enormt stort att säga att man fällt honom. Varpå mothugget blev att jamen då kan du väl ta vilken hemsk känd person som helst. Skulle du ligga med Hitler?

Ba, ja. Det är väl klart. Hur fett vore inte det som merit. Vi förutsätter förstås tidsjustering dock, så man slipper ligga med lik. För det är inte riktigt värt anekdoten, även om han vore konstant stiff.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

38 Responses to Manslistan

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Numbah 5.

Comments are closed.