Öppna dörrar

Jag vet att det är slå in öppen dörr både att håna löpsedlar och att håna människors upprördhet över fusk i Mello. Men det är ju så man måste efter helgens löpsedel om Björkens påstådda fusk och hemlighetsmakeri. I alla fall när en bitter låtskrivare tyckte att det var värt att polisanmäla.

Det ska alltså vara så att Björken lurar allmänheten att tro det är god chans för allmänheten att få med en låt i Mello utan backning av skivbolag eller efternamnet G:son, Kempe, Pling – trots att det 2007 var the great public hype hur svårt detta var när sömnpillret Marie Lindberg var med eftersom det helt öppet proklamerats att detta var första gången en vanlig svenne fick med ett bidrag (och även detta tveksamt då hon genom giftermål hade indirekt koppling till Berts bolag). Eller för den delen trots att det faktiskt fanns en stor artikel om maskineriet samma år (vilken jag också skrev om), där man som bonus fick se på bild hur Björken personligen brände alla inskickade bidrag efterlyssning  för att säkra anonymitet.

Orka uppröras. Istället kan vi alla roa oss med att Henrik Bie som gjort polisanmälningen på allvar bränt 320 000 på sina bidrag han aldrig får med. Han har gjort 32 försök! They never learn.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.