Strt | Bck | Fwd | Arkiv | G-book | Give-Me-Frames

--- sön.4.feb/07 ---

Jag missade visst starten av Mello igår, så för den som förväntat sig min vanliga fanatism blir det tji. Den sätter ju inte in förrän jag börjat kolla på det hela, vi får se om jag orkar ta en snabb titt på reprisen idag för att orientera mig lite.

Däremot läste jag nu på morgonen en rolig artikel om maskineriet kring detsamma i Två dagar (GP:s helgbilaga alltså, för er som inte är bekanta med den). Höjdpunkten såklart bilden på förstörelsen av de 3000 inskickade bidrag som inte kom med - Christer Björkman själv ser till att allt blir gjort och häller personligen i backvis med cd-skivor i samma avgrund man bränner sopor i. Påminner om när Socker-Conny bränner en hel upplaga Hemsöborna noggrant.

Anyways, det jag ville komma till var gnället. Artikeln tog upp bittra kritiker och ratade upphovsmän som tycker det blivit för mycket underhållning och för lite tävling.

No shit!

Men det visste vi ju redan. Ja, alla utom dessa klantskallar, och senare årens växande industri kring Mello har förstås bara hjälp till att tydliggöra detta faktum och inte på något sätt förvärrat det.

Eftersom vi väl redan kommit överens om att man inte kan tävla i musik kan vi väl bara göra det ändå men hela tiden med ett klart minne av att det naturligtvis är en skev bedömning. Håll käft, och spana billiga hits. Det är hela grejen.

- - -

Till andra saker.

Handledaren tyckte vårt uppsatsämne var the shit, och så snart jag orkar kanske jag förklarar what it's about. Men just nu är jag inte i form för det. Det var i alla fall fredagens hype. Så vi drog med oss Yoho när vi ändå var igång och firade med lyxkaffe på Mauritz samt en tidig after work på Södra Liden. Sen var jag tvungen att åka hem tidigt för jag skulle upp och jobba på lördagen. Vilket väl kanske kan kallas lördagens hype, men det var fan fem månader sen jag jobbade en dag ens i äldrevårdish, så lite ovanligt var det i alla fall.

Men nåt särskilt finns det väl inte att säga om en vanlig jobbdag, mainly var det festivaltältfest som regerade igår. Pluxus spelade och dansgolvet efteråt skulle också vara i Pluxemburgs regi. Dock blev det tidigt avslut igen för min del, vi dansade förstås tills vi blev trötta på stället, men har man gått upp 05.25 på morgonen får man faktiskt unna sig att banga medan det är dags för andra att dra vidare.

I alla fall kan jag också meddela att jag har plötsligt fått ett gäng gig, från noll till tre som JLA och så det tidigare nämnda med Rekomusik på båtjäveln. Jag ska peta upp datum och sånt på giglistan senare idag.


På Mauritz kaffe får barn rita teckningar och sätta upp på väggarnas nedre delar. Det ser lite skumt ut i relation till övrig stil därinne.

statistik,
serier:
tot. minuter:
ugly betty
s1e12, sofia's choice

scrubs
s6e07, his story IV

boston public
s4e09, chapter seventy-five
ca 110 min.

statistik,
läsning:
tot. sidor:
johannas backe
ca 90 s. (> utläst.)
ca 90 s.
  [regelverk]