Taking one for the team.

Vi är oss lite glada över att Prison Break hållt nivån så bra, så länge. Men så plötsigt kommer en sån där sak jag inte bara har ideologiska invändingar över utan som bara är onödig och utan trovärdighet, som får en att undra om det inte är Jönssonligan man ser på. Det är väl möjligen att klassa som spoiler (säsong fyra börjar väl denna vecka eller nåt sånt på trean), men inte särskilt egentligen så stay tuned.

Gänget har kommit ifrån Sona, de är tillbaka i USA och på uppdrag lett av en agent spelad av Michael Rapaport att sno åt sig en massa lösa bitar digital information om The Company, som kan användas till att krossa hela skiten. Den där fågelboken är nån slags dekoder till allt. Detta görs medelst en liten mojäng som en kille designat som suger åt sig alla lagrade ettor och nollor i närheten, och korten som innehåller det som ska snos innehas av lite löst folk på höga positioner. Man måste sneaka upp till dessa och hålla sig nära en stund för att få allt.

Så kommer en gubbe med kort som de stalkar till Las Vegas och lever lite big shot-liv. Naturligtvis skickar de kvinnan i gänget att förföra honom, få följa med på rummet där kortet finns. Men han nobbar. Bartendern i närheten tipsar om att gubben just frågat denne if he likes to party. Aha! Han är bög, tänker gänget. Och så sätter karusellen igång. Sucre gnäller i nästa scen – han har blivit utvald att posera som gay gold digger, och gillar det inte alls. Herregud! Sälja sin tail för information att krossa företaget med? Näe det går väl inte! Det andra ska övertala honom – finns det nån annan lösning eller? Vi ska se problemet och eventuellt skratta lite. Men hade inte alldeles nyss bruden satts på EXAKT SAMMA UPPDRAG!?

Fuck you. Men bara där är det inte mer än vad man alltid får se i typ alla filmer och serier och whatever: brudar spelar på sitt kön och offrar sig på alla möjliga sätt, och det är klart att man inte visar det som nåt lätt, men att en killes offrande av tail skulle vara lika självklart alternativ – aldrig. Ont i röven ju. Vadå mörda för att nå sina mål, det är väl inget! Och tjejer, de är väl vana liksom, fittan, det är naturligt. Ont i röven, det är svårt det.

Och då har vi inte ens varit inne på det där med att gubben kanske har sig lite gaydar, eller om att Sucre kanske är värdelös på att skådespela (vilket han är såklart), men det är skit samma. För de gör det såklart ännu värre! Det visar sig nämligen att gubbet raggat upp en snubbe för att tillfredsställa hans unga och snygga fru, eftersom hans kuk är slö sen nåt krig, och att alla bögantydningar bara är jävligt kass taktik från hans sida. Lustiga förvecklingar med Jönssonligan alltså, och Sucre kommer tillbaka, säger nåt om gubbens fru och tillägger ett “Stays in Vegas”.

Super super lame, super super trångsynt. Grattis!

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Taking one for the team.

Comments are closed.