Åh, just det!

LSM fyller år och jag har choppat Piratens läsning av hennes pre-inlägg som lades upp på bloggen för nån vecka sen och gjort en fölsedagslåt av det. Gå till dagens fölsedagsinlägg och gratta henne, och lyssna på B.H.-dängan Ungdomsbrunch. Och stanna för all del och läs hela skiten från start, som jag gjorde (men ärligt, vilka läsare har jag som inte redan hittat dit, eller ännu mer troligt: kommer därifrån?).

This entry was posted in public announcement and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Åh, just det!

  1. Trickster says:

    Jag är hårt imponerad av din kreativitet!

  2. den här låten var förstås redan halvklar och bara passade bra att slänga in rösten i, annars är jag väldigt mycket för att jobba skitmycket en vecka och sen inget på tre månader. tyvärr. men tack!

Comments are closed.