Stoppa upp den

Både Metro och SvD flaggar ordentligt, den förstnämnda på löpet, för att skolskjutningen kunde stoppats. Båda syftar till största del på att mördarn förhörts dagen innan med anledning av hans YouTube-klipp. Att man skulle fattat av bara det. Och jag kan inte säga annat än Way to flytta fokus från vapenlagar till moralpanik. Dumjävlar. Det går inte att bura in alla som skjuter med sina lagligt innehavda vapen på film. Naturligtvis berättar all press om att han även gillade skräck, sex, droger, och nåt tyskt syntband. Dumjävlar yet again.

Det finns tyvärr inget mer än två saker att hala fram efter såna här nyheter om man ska analysera det. Nummer ett: utanförskap (ett kvällslöp sa att han sköt sina vänner. Yeah right). Nummer två: tillgång på vapen. Och bara den sista är nog på egen hand. Men också ganska lättfixad.

Finland, vafaaaaan!?

– – –

Relaterad bonus: me sharing låt med tidigare nämnda Ill Bill. The anatomy of a school shooting.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Stoppa upp den

  1. Trickster says:

    Jag tror, personligen, att allt är Judas Priest fel. Igen! (se tidigare komentar ang moralpanik)

  2. Trickster says:

    Men, att det ska vara så jävla svårt då: Kommentar! Trött jag blir på mig själv och det faktum att man inte kan redigera kommentarsfält…

  3. undrar om det kanske finns nån wordpress-plugin för redigerbarhet… men annars, orka bemöda sig att slänga upp en beklagan för ett glömt m.

    jag brukar hinna skriva långa haranger som bygger på att jag helt missuppfattat inlägget och klicka submit…

Comments are closed.