Inte snack om att ta avstånd.

Ja alltså nåt ska man väl säga om senaste vändan arga töntar. Det är inte meningen att man bara ska “ta avstånd” från fjantpseudoaktivister som krossar fönster på varje Reclaim shit. Det är meningen att man ska stoppa dem innan, eller fucking haffa dem i kragen och slänga dem åt snuten om det är för sent. Enda sättet. Och alla som inte tycker det är fönsterkrossare själva. Ja, det mest beklämmande är alla jävla bortförklarare. De borde vara smarta och vuxna nog att sätta stopp för idioters framfart, men slösar kraft på argument inte värda vatten.

Sorry bitches, det spelar ingen roll hur mycket argument nån kan slänga upp om stora helheten i blabla kapitalismen och snuten så och så hit och dit och egendom är stöld. För även om jag skulle acceptera de grejerna är det helt irrelevant eftersom det är så oerhört kontraproduktivt på alla sätt att förstöra och leka upplopp utan konkret motpart. Nej, ingen tjänar något, alla förlorar. Att man i stor del av pressen antydde att arrangemanget var en officiell del av ESF är kuken det med, men en annan fråga. Ja det är det.

– – –

Lite halvrelaterat kan jag också säga att den nya genom Pirate Bay släppta Timbuktu-singeln är skitdålig. Snygg är han i folkdräkt dock.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Inte snack om att ta avstånd.

Comments are closed.