Bränt

Ok, bara för att jag inte ska skriva fyllegrejer om midsommar betyder inte det att jag ska frångå ämnet. Eller snarare, det finns saker att säga som inte har direkt midsommarrelevans, men inträffade i fredags. Tidningen skriver om ett anfall på ett ockuperat hus i Agnesberg, nazister eller whatever, i ständig fejd med AFA.

Ako var där, och Aron. Folk låg och sov på övervåningen, idioter rullar upp i nån jävla bil och slänger in en fucking brandbomb. Ako är på väg därifrån egentligen, men får se en snubbe brinna på kläderna och inte fatta något. Han har vaknat av att få molotoven eller vafan rätt på sig. Folk sover på övervåningen, sover! Huset är ett ockuperat hus – brandsläckare? Nödutgång? Ja kanske en halv släckare som räcker nätt och jämt, men då kommer svinen in och ska misshandla med slagträn och skit och kan ni fatta att när räddningsjänsten har varit där och snuten ska jaga tag i nazi fuckups, så snackar de jävla dumsatarna som nyss attackerats om att det var dumt av Ako och några till att kalla dit snuten. Att de kunde klarat det själva. Att nu ska de som attackerat dem dö.

Fan era jävla blindstyren sluta hämnas. Fattar ni inte att det aldrig blir bättre.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Bränt

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive

Comments are closed.