Var finns hipstern?

Han kutar runt och name-droppas på alla bloggar, sågas och hånas hej vilt, men var fan hittar man honom i verkligheten? Ja just det, det kan man ju inte.

Jag har aldrig träffat nån hipster, trots den skenbart höga frekvensen these days, och först ville jag därmed avfärda grejen som myt och båg och lögn. Sen tänkte jag lite till och ordet konsensus satte mig på rätt spår. Sorry att jag var så trög. Det är ju beteendet som är hipstern! Som fjortis, it’s a state of mind, man kan trilla in i det lite då och då och vissa kör lite för länge i hipsterfilen, men personifiera blir svårt.

Nervöst sökande efter the new shit samtidigt som man måste hålla sig inom ramen för konsensus. Ha. Inget är fan nytt under solen. Modet funkar så, orka använda nya ord.

– – –

Det är dåligt ljud på VKM vid trappan. Lokalens natur. Sorry bout that. Men jag är rätt nöjd ändå.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Var finns hipstern?

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Hipster D-Fens

Comments are closed.