Gotta have preparation for this

Som jag redan sagt till alla jag träffar: fan vad nervös jag är för det där live-spelandet imorgon. Lite rap är ju alltid enkelt, bara att köra sin backtrack och hoppas på att man är underhållande nog utan vidare show. Sånt har jag skaffat god rutin på.

Men spela på riktiga grejer till instrumentala untz-låtar: aldrig gjort. Det var till och med vansinnigt länge sen jag höll i ett instrument på en scen, eller hemma för den delen. Jag har dock fått god hjälp av Jocke (var har du lagt upp egna låtar? ingenstans? de är ju apfeta ju) med lite komp, syntrattande och naturligtvis synthlån, tips, inställningar & shit. Det är guld värt. Men alltså, idealiskt skulle jag ju skaffa lite egna grejer och blanda de här två projekten lite mer och oftare. För låtjävlarna är feta som gammeldags mjölk i alla fall. Det är aldrig ett misstag att komma och se. Och vill nån sälja mig ett bra MIDI-klav med bra rattar så holla at me.

0220.jpg

Ja. Kom och se i alla fall, imorgon som sagt: Uppåt Framåt, torsdag 21 feb, kl. 21. 80 spänn. Jag på scen kanske 22, smart är att komma tidigare. Basutbudet kör efteråt och rättar till alla eventuella misstag. Fest.

– – –

Sen har ju även jag och J-O-V fått DJ-gig på Svanen 10 april, så då får alla komma fram från under sina stenar igen. Vi spelar musiken i lilla rummet förstås, vem orkar ansvara för ett dansgolv, när man kan få folk att sittdansa?

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Gotta have preparation for this

Comments are closed.