Ey lyssna, inga alfahannar!

Män, snälla ni, när till och med softa killarna Filip & Fredrik säger att “det här är ju inte okej” – bara sluta.

Ca 12 min in i programmet börjar alltså delen med raggningskursen och den stackars killen som hetsas av ledaren att trakassera okända kvinnor på stan med plötsliga kyssförsök. När kommer avprogrammeringslägren för alla dessa grabbar som tror att det är deras roll att antasta random tjejer och alltid pressa fram kärleken knullish? Citat Filip: “Det han gör nu är att uppfostra Erik till att bli våldtäktsman”. Som sagt, hatet jag känner mot PUA-freaks är inte litet.

+9000 i respekt för Filip Hammar efter detta.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Ey lyssna, inga alfahannar!

  1. Å andra sidan går ju Filip och Fredrik själva omkring och tar random folk på kuken i ett annat program, for the lulz.

  2. Därav min förvåning! (Å andra sidan föredrar jag fan sånt 4 the lulz framför att “det är så det ska va, mannen ska ta steget blabla”, då det senare är normalisering och det första är medvetet inte okej.)

  3. Yoho says:

    Fy fan vad ont i magen jag fick

  4. Marielle says:

    åh sån kärlek när dom säger så om PUA-skiten.

Comments are closed.