Hugåre mä håre?

Efter en dryg vecka av balsammetoden har jag börjat få till en hyfsad ny rutin i hårtvättandet och torkandet. Det var ganska knepigt att vänja sig vid tex att låta allt vara under torktiden (svinlång pga balsamfukt osv), och hur jag skulle få pli på allt efter att det torkat var inte heller lätt. Först ser det nämligen ut som någon form av övermoussad strandraggarfrilla:

Ovan alltså i måndags, då bara några dagar in i schampoofria livet. Efter att jag rufsat lite i det återgick det mest till mitt vanliga puff, om än lite mer sammansatt än random flygtestar över hela stället:

Sonja fotade också hur det såg ut igår när jag närvarade på Ballistix bröllop i Sthlm, dock uppsatt så man ser inte så stor skillnad mot min vanliga Heath Ledger-knut. Idag ser det ännu mer korkskruvat ut och jag tror att sekten har fått ett ganska rejält grepp om mig.

Hejdå med er / Mvh Pudelrockare -81.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Hugåre mä håre?

Comments are closed.