Inverterat vargrop

Jag har länge varit en person som svarar fort på sms och mail. Jag har också under twitterdelen av mitt liv etablerat rollen “killen som retweetar och länkar allt av tjejen alltid”. Elin skriver en bra text och jag tipsar om den som vanligt.

När jag då avvikit från denna vana uppstår ett slags inverterat vargrop.

Pojken sitter och vaktar fåren och ropar “ingen varg ingen varg ingen varg ingen varg” och sen orkar han inte riktigt efter ett par timmar, utan tar en paus för att käka en macka och kissa i skogen. Då kommer byborna rusandes och ba “aaargh vargen är här!”.

Ungefär så. Om jag inte 24/7 ropar att allt är lugnt måste nåt vara fel, väl? Varför har jag inte svarat på en timme? Är jag död? Varför RT:ade jag inte Elins nya blogginlägg? Tyckte jag att det var dåligt? It’s a hard knock duktig kille life.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.