Nerd Life Deluxe presenterar: Tankeexperiment 1

Hej och välkomna, idag ska vi ställa upp lite göttiga problem 4 u att tänka kring!

Som bekant har en person skjutit några andra personer i USA pga han var knäpp och tyckte att Sarah Palin uppmanade honom att göra det. Dödslisteliknande retorik åsido – det kanske ska hanteras varsamt det där med ansvaret man lägger på henne för nåt retards handlingar. Jag är tyvärr övertygad om att de flesta som gottar sig i sådana tankar gör detta pga ogillar Palin/tycker Tea Party-rörelsen är galenpannevänlig. Samma hände mig när jag hörde om det först.

Här ett par alternativa versioner, enligt Lex Juryn/A Time To Kill:

1. Person spränger sig själv i luften utanför en affär i Stockholm. Tillhör muslimsk församling där en imam kan sägas ha uttalat jihadiska grejer, om man tolkat dem lite skevt. Blir det folkstorm mot den extrema församlingen nu?

2. Vänsterkid slår ned person som ser ut som naziskin och har vid husrannsakan tydligen en massa flyers och klistermärken hemma som innehåller bilder på med knytnävar krossade hakkors och liknande. Blir det folkstorm mot organisationen som tryckt klistermärken nu?

Och, 4 teh record: Tea Party = foliehattar, dock ej mordiska.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Nerd Life Deluxe presenterar: Tankeexperiment 1

Comments are closed.