Grattis Expressen!

Det var länge förväntat att Alexandra “Brunis” Brunells infamösa #äntligen-tweet, eller den sköna SD-stringensfailen “inte invandrare som bombar – så vi måste bli av med invandrarna” skulle kamma hem det, men idag vände vindarna till den etablerade pressens fördel och det står klart att Expressen vinner Priset för mest bisarra reaktion på Tranåsbombaren. Både tack vare innehåll och speciell ställning som seriöst riksmedia.

Gårdagens krönika av Ulf Nilson utnyttjar skamlöst både ensamma förvirrade mäns terror såväl som faktiskt organiserade masslivsfarliga terrorister för att komma fram till att pursvensken är på väg att dö ut pga invandringen och hygglighet. Vad en pursvensk är förutom hygglig och tolerant mot alla utom muslimer – religiösa som sekulära, men möjligen exkluderat rasrena blonda konvertiter – förtäljer icke historien. Grädden på hjärnmoset är dock den galanta förklaringen till terror: att alla som ej accepterar Allah som sin gud är vad islamisterna hatar och vill döda varenda en av, trots att fanatiker som bekant lackar för vad fan som helst bara de får spränga.

Priset, som är en hedersprofessur på Statens institut för rasbiologi, överlämnas med glädje till chefredaktör Thomas Mattsson om han bara kommer hem till mig på Verkmästaregatan 2B i Göteborg för diplom och hatt senast 20 december, för sen åker jag till pursvenska Sundsvall över min sekulära jul.

Till SD önskar jag lycka till nästa gång.

This entry was posted in public announcement, seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.