Dagens skäl att ta livet av sig

Angående talmansvalet idag vill jag verkligen kräkas på allt prat om hur SD röstar. Hur kommer de rösta? Varför? Vem råkar ha röstat som SD valde att också rösta? Vem är rasistclown i rasistcirkusen?

MEN TYP INGEN, ERA JÄVLA TARDS!

Det är som när folk på film vägrar ta emot “smutsiga pengar”. Vem fan bryr sig? Om man inte själv aktivt stöttar jävulskapen spelar det ju ingen roll. Röster fådda genom eftergifter är naturligtvis en sak, men att smutskasta vilket block som helst för att SD röstar som dem är rent korkat.

Dagens skäl 1B till att ta livet av sig är därför de skitkonstiga höga växlarna på Åsa Linderborgs text om SD och fascism. Fanbibelsläsningen blåser upp två små meningar till skandal, trots att man kunde tycka liberalerna kunde glädjas av en vänsterperson som konstaterar att SD inte kan kallas högerparti så lättvindigt.

Nog för att det går att invända mot fascismen och kommunismen som antiteser, synnerligen underligt formulerat indeed, men hur i helvete fick tex Cwejman det till att hon romantiserar politiskt våld? Gata + slåss i samma mening räcker inte hörru. Att många höger- och /eller liberala debattörer är så jävla kåta på att ropa kommunism får väl för övrigt kallas tämligen nutidslöst där de säger historielöst. SD:s politik idag är extremism, V:s är det inte. Oavsett vad man kan tänkas hitta i bakgrunden. Ingen av dessa är några trojanska hästar, lika lite som något alliansparti är det. Listan på moderaternas historiska röstanden är lika irrelevant som vänsterns gamla k.

Så var det med det.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagens skäl att ta livet av sig

Comments are closed.