Print Screen Mars

Delvis tidsbrist, delvis att jag hade så få skärmdumpar att jag först tänkt slå ihop mars och april – där har du skälet till denna sena publicering. Men nu är ändå skörden print screen här från mars månad. Enjoy!

Klicka bilden, som vanligt.

This entry was posted in public announcement and tagged . Bookmark the permalink.

7 Responses to Print Screen Mars

 1. Sanna says:

  Vad jag, väldigt inkorrekt, är nyfiken på är om de liksom fixar en specialpulpet (eller vad man nu ska kalla det de tävlande står bakom i programmet) om nån som sitter i rullstol ska vara med. liksom en ganska låg version. är det sånt dom behöver få reda på i mycket god tid? spelas det här in göteborg? ska vi va publik?

 2. jag tror faktiskt att de inte har publik ens. man ser aldrig nån iaf. men ska vi inte söka till att tävla istället? vi kan väl mycket båda två?

 3. Sanna says:

  Du kan ju så lite. Ska du verkligen vara med då? Nej men det kan vi göra. Om vi gör det och jag vinner pengar kan jag bjuda dig på en milkshake.

 4. Tricket är att så snart man hamnat i andra omgången så gör man sig osynlig så ingen tänker på att ge en frågor. Då slås man inte ut. Är man i final blir det bara heder även om man kommer sist.

 5. Sanna says:

  min fråga är: hur mycket kan man vinna?

 6. sjukt lite! men det är äran vettu.

 7. Sanna says:

  ära? det kan man inte äta. jag vill ha pengar.

Comments are closed.