Moské må ske!

Det är årets lulz att 5000 Facebook-miffon går med i en grupp som skapats av kända uttalade nazister. Att vanlig svenneislamofob går man ur huse för att protestera mot moskébygge och får upptäcka att det är … kända uttalade nazister, precis, som ordnat demonstrationen och att talen kommer vara … nazism, precis.

Varför bemödade sig någon med att ha motdemonstration.

Nog för att jag alltid hävdar att Sverigedemokraterna inte är en trojansk nazihäst, men det här var inte Sd och pöbelns islamofobi är definitivt en brant backe nedåt, vare sig man åker nedför den i trähäst eller inte. Folk skulle alltså få se vad det är för nåt man lierar sig med. Förhoppningsvis fick också de flesta vid samlingsplatsen upptäcka hur moskén faktiskt ska byggas fett långt från allt de säger sig vilja bevara och rädsla för skäggmuslimer eller ej i alla fall kunna släppa det tramset till argument. Protesterna mot moskébygget har aldrig haft andra skäl än att det är just en moské – ja allt annat är lögn – och därför är det viktigt att visa hitlern naken.

Nå, riktigt så lätt var det väl inte förstås att folk skyggade när nazin visades tydligt, många lämnade faktiskt, men nog var det till sist också många som gjorde sin töntmarsch från byggplatsen till byggfirmekontoret. Motdemonstrationer är rätt onödigt i min mening, inga som går marschen kommer ändra sig och de kommer aldrig kunna stoppas. Det ger bara rubriker om våldsamheter, oavsett hur saker verkligen varit. Men nånstans är det ändå skönt att de lätt var fler trots att en del av banderollerna i såna samlingar kan tävla rätt bra mot nazisternas crap i dumhetsnivå.

– – –

Läs också Johan Hilton om dumskallarna.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Moské må ske!

  1. Siska says:

    Jag gick i motdemonstrationen. Varför? För att jag tycker det är viktigt att visa för de som bor i området att det inte bara är nazisterna och politikerna som tycker något om moskén. För att visa de muslimer som vill ha moskén att folk som jobbar/bor/är i området tycker det är hel-ok med moskén. Jag demonstrerade inte mot nazisterna, jag ville visa att de inte är de enda som tycker något.

  2. Jag ifrågasätter förstås inte lusten att motdemonstrera. Jag föreställer mig dock att det vore lite intressant och lite pinsamt om det plötsligt märks att alla kollektivt skiter i idioterna de faktiskt är som motsätter sig bygget. Men det är ju bara en fantasi av mig.

  3. Siska says:

    Jag tror inte att det är kopplingen nazisterna skulle göra om folk ignorerade dem. De skulle nog snarare se det som att tystnaden innebar att folk höll med dem men inte vågade säga det eftersom det förhärskande vänsteretablissemangets pk-hysteri förbjuder folk att hedra sitt religiösa ursprung, eller nåt liknande.

Comments are closed.