Kvalitetsivraren Bert Karlsson

Seriöst, alla måste kolla på SVT Debatt från igår kväll. Ämnet var Mello: Har Melodifestivalen blivit bara skit!? typ så. My homies Henrik Torehammar och Niklas Alicki gjorde bra ifrån sig med rätt avslappnade inställning medan Bert Karlsson var totalt bortgjord. Han satt som den äkta melodifestivalsjälens försvarare och behandlade tävlingen som en svunnen finkultur nu utarmad av crap. Taskiga framgångar för skivbolaget senaste åren månne?

Att sitta med absolut kvalitet som ledstjärna i en sån tävling är så jävla flippat. Jag tar det ju seriöst som fan, men bara på tävlingens och hittänkandets premisser och sen lite surhet över att min personliga smak blir bedragen – men det räknar jag ju med. Visst var det trevligt att det hatades på deltävlingarna, som ju bara finns kvar för att det ligger pengar och marknadsföring i festivalen. Det skälet var dock något som gått de flesta förbi och alla jiddrade bara om this & that som bra eller dåligt bidrag efter en odiskutabel kvalitetsskala som jag trodde alla lämnade in i garderoben på väg in i Mellos arenor. Check your weapons here dumskallar, det är ju vad tävlingen handlar om. Har alltid, kommer alltid.

– – –

(I Pillow Talk tipsar jag förresten om annan puckoteve. Check it.)

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.