I vant to suck your blooood

Exakt hur dåliga Noll Disciplin skulle vara, eller hur fruktansvärt Py Bäckman skulle sjunga, hade jag aldrig kunnat föreställa mig. Deltävling fyra i Mello var ett spektakulärt lulzparty av keffness. Jag tar tillbaka att sångarn i punkishbandet förtjänar bättre öde, däremot var texten inte så kass som jag skrivit innan om man jämför med nödrimmen i Magisk Stjärna. Punktexter ska ju inte vara nåt vidare. Twitterflödets kommentarer om Py Bäckmans look gav jämförelser med främst Ozzy Osbourne men också med Janis Joplin och min egen association Dracula spelad av Gary Oldman i Bram Stoker’s Dracula från 90-talet. Åtminstone sög hon vårt blod.

Bonuslulz också från Sibel, vars dansare såg ut som Disco Duck, samt Lovestoned när de dansade helt vanvettigt fult med klistrade fötter i golvet. Låten var bättre än jag tyckte först men som de såg ut på scen! Trallalalalulz.

Enorm cred ska gå till Anna Bergendahls lysande sång och Jöbens lika bra men mindre oväntade framförande av Hollow, som jag fortfarande inte gillar så mycket men ändå växt lite med lyssningarna. Han och Anna Bergendahl tillsammans på scen i slutet, med horder av gulvästade fotografer i trängsel framför scenen, var väldigt väldigt fint. Jag skulle kunna tänka mig Bergendahl som vinnare i finalen bara för att hon verkar så sympatisk. Men det står nog faktiskt mellan Darin, Salem och Jöben trots allt (tar inte gift på det, men det känns så).

Jag kommer nog skita i Andra Chansen, men jag hoppas på Alcazar och Pauline. Neo var jättemycket bättre än jag hade trott men ändå inte förbi de två. Hur det går där spelar förstås ingen roll för slutresultatet ändå, det blir garanterat inte nån skräll därifrån i år och det borde verkligen läggas ner som koncept snart. Som Panam och Yoho sa när vi kollade igår är det också sjukt att så många bidrag kan skrivas av samma personer. Nu har jag faktiskt blivit frälst genom deltävlingshat och vill se en enda tävling kommande år. Om inte annat så för att slippa den jävla charaden att låtar inte ska få släppas under fyra veckor. Det är inte hållbart i nätets dagar. Äntligen kan man i alla fall höra alla bidrag på SVT Play.

Hissar flaggan för Darin här, shit is on.

This entry was posted in seriöst and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to I vant to suck your blooood

Comments are closed.