Gnurglan

Jag var med Panam på utdelningen av Borås Tidnings Debutantpris igår. Det var ett mycket underligt arr. När vi satt oss på Folkan i Borås och allt drog igång inleddes det hela av ett band som spelade Celebration (ceeelebrate good times, come on! du vet). När det var snack med de fem nominerade blev det istället litteraturprogram i SVT. Vi blev tillsagda av stolsgrannar att inte lysa upp med mobilerna för att twittra så efter paus satte vi oss längst bak. När Johan Kling vann priset (sugen på att läsa!) skrev jag:

Ok, det var när serpentinkanonerna sköts av, så det regnade över alla nominerade när de också klev upp, som jag verkligen började gapflabba störande. Men gnurglan! Ja, priset ser verkligen ut som en gnurgla. Resten av kvällen försökte jag hitta nån som fattade referensen men inte en käft hade läst Knallhatten, eller sett teveserien som tydligen fanns. Därför skriver jag alltså ut det här. Hata när en god referens går till spillo.

Vafan, gnurglan snackas om på Flashback till och med!

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.