Sista del och det mesta fel

Av tjuvlyssningarna att döma kan vi säga detta om morgondagens delfinal i Mello:

NEO är ju skoj och sväng, men jag kan inte med hans röst. Sibel tyckte jag faktiskt bra om även med en segballad utan refräng sist hon var med, så med en tokigt snabb låt som heter Stop lulzigt nog… Ja vafan! Den är bra. Jag hejar på den. Py Bäckman är bara snortrist och seg. Det är enormt synd för henne att komma direkt efter Sibel för det kommer få Magisk Stjärna att låta ÄNNU segare.

Lovestoned och Thursdays gillar jag i versen men refrängen är kass. Mycket sånt i år faktiskt. De borde göra genomgående dragspelsgroovebaktakt och inte poppa bort den under en Mello-låts viktigaste parti. Anna Bergendahl är värd ett bättre öde som sångerska. Hon har en väldigt skön röst och borde få syssla med nåt i halvindiens fålla, inte slösas bort på lättviktiga ballader även om det kommer bli radiohit av This Is My Life.

Noll Disciplin är deltävlingens lulzfest och punk, ja det är det ju inte tal om att Idiot är. Sköna killar från förort av Partille-slag med lite kräm i håret ska bränna av nån mix av amerikansk skatepunk och gammal svensk sjuttis, och de thade gått an att lyssna på om inte texten var förjävla fånig. Däremot låter den förkylda studioversionen av sångarns röst riktigt bra. Honom önskar jag också ett bättre öde. Peter Jöback har hamnat fel, här ska vi inte ha nån musikal inte, och Pernilla Wahlgren … ja om hon inte kändes så mycket som en pyttelite snällare version av Frikyrkosatan Carola skulle jag heja på hennes låt, för den är bra. Nu alltså inte. Go Sibel i denna del, Go Motherfucking Darin i tävlingen som sådan. Diskas han, som jag hört rykten om, då flyttar jag till Ukraina där de kan sin shit.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.