Beltrams

Det måste varit för lulz som Newsmill fått Jenny Beltran att uttala sig i “svineridebatten”. Så måste det varit. Ja, och så måste det ha varit hon som blivit kontaktad och inte det omvända, ty det vore för mycket lulz även för min dumhetståliga hjärna. Jag vore i annat fall rädd att explodera.

Redan nu känner jag mig fnitteruppsvälld som en heliumballong innanför pannan när jag läser texten som inte verkar säga annat än att vissa kvinnor är ena horor som ligger med män för att de är kända och säkert anklagar dem för våldtäkt efteråt också, ungefär som mot han den andra med samma efternamn. Åh det Beltranska hatet mot falska kjoltyg rinner tjockt som sirap över mina lulzpannkakor.

Iakttagelsen är förstås korrekt till stor del: Med makt och framgångar av alla de slag kommer det folk som vill ha en slice av härligheten. Ibland använder sig människor av sex som tillgång och vapen, ibland tycker folk det är fräckt att ha en story om hur de låg med nån känd. Åt den som har är fett mycket givet och fortsätter ges. Alla dessa saker ingår i det sammantagna som, oavsett om vi blandar in kön i frågan eller inte, gör att folk med framstående position kan bete sig på sätt som inte alla andra kan. Jenny Beltran harvar det dock helst som att debatten handlar om en våldtäktsrättegång, och dansar snabbt iväg från sin egen individ-tes för att mest säga att kvinnor horar för män & that’s final.

This entry was posted in seriöst and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Beltrams

Comments are closed.