Lovethephobia

Som vanligt är det svårt att välja mellan skrock och skräck när man ser Newsmillmillanden som den Ali Esbati bloggade igår. 73% svarar glad på hur de känner för islamofobi. Ja min första reaktion var förstås skrock. Faktiskt mjölk ur näsan-nivå, om än utan någon mjölk i min mun just då. Det krävs ju inte heller någon längre fundering för att komma på att det som vanligt är platsen Newsmills koncentration av troll och grådvärgar som spökar mest. Ja så är det förstås generellt med kommentarer på så stora platser, rättshaveristerna är ihärdiga jävlar och egentligen de enda som orkar.

Det som ger den flabbande reaktionen är förstås vilket paradnummer för främlingsfientlighetens bristande intelligens detta utfall är. En extrem majoritet grådvärgar väljer alltså att vara glada inför beskrivningen att de bär på en irrationell rädsla för islam. Vi accepterar att vi har valt det dåliga och onda alternativet, vi vet att det är helt bränneskadat i huvudet men väljer det ändå. Glatt.

Ja eller så förstår de inte ett vanligt enkelt ord. För så smarta är de.

Detta påminner väldigt mycket om när mobboffret Tobias och stökiga killen Ahmed i min klass på mellanstadiet gick arm i arm på en träslöjdslektion och glatt skanderade, in order to verka tuffa, att de var rasister.

(Fingerade namn där då va.)

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lovethephobia

Comments are closed.