Återstående kommentarer

Angående två av veckans snackisar finns några länkar kvar att smälla in. Göran “Keepin it so hella-real it’s like actually being in hell trots att man är Gud … förlåt, kristen” Hägglund får värmda fiskar från en lite annan vinkel än tidigare genom Kim Jong Ills jämförelse med R:are. Det är nyttig läsning och alla olika vinklar måste ju täckas upp för maximalt motstånd mot Kejsarens nya kläder-problemet att den som inte håller med alltid per definition måste vara en dum kulturradikal. Jag har en till på gång som jag tror jag ska orka ta framöver, men det beror på helgens övriga åtaganden och fyllor. Kanske kommer det lite likna Karl Palmås  take (fast slappare och oakademiskt). Han har också angripit affären på ett eget sätt, uppfriskande tomt på Hägglund specifikt.

Låt förresten också tillägga att han har tokrätt, Hägglund, att det är lätt att frestas tro andra måste börja sig för ens egen övertygelse. Bara det att han försöker med precis samma sak. Det är ju därför hans utspel i all sin farlighet ändå är så jävla Kalle Anka. Ja precis. Smooth into nästa Anka, och jag vet, det är förstås på ett seriöst plan helt ointressant att lacka på Anna Anka men det är inte som att hennes tankar gått förbi utan att väcka sympati från andra mer brett ambitiösa idioter. Därför ska man fortsätta prata Anka.

Tidigare förespråkaren för Ankans linje, Terry Hekker, har gett ett redigt förstahandsexempel på det jag påpekade häromdagen, hur det kan gå när man lever utan egen trygghet. Dessutom har Johanna Nylander dragit till med en intressant twist efter att först inleda med typ samma grej om utsattheten. Något som skulle uppskattas av Pär Ström faktiskt, ja och som redan uppskattas av mig förstås.

…oooch så har vi KD-kvinnornas kommentar på/ilska mot ett KD-engagemang av Ankan: – Hon har sagt att man ska vara vacker för sin man och att det är kvinnans ansvar att tillfredsställa sin man sexuellt. Annars får man skylla sig själv om han är otrogen. Men det är inga idéer som vi i kvinnoförbundet står för. Vi jobbar aktivt för att unga tjejer inte ska känna att deras egenvärde sitter i utseendet.

Hurra! Vi får välja mellan plikt och tvång eller hålla på sig.

Dumskallar. Fuk dat.

This entry was posted in seriöst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.