Insikt är inte förändring på stört: Ett exempel

Lemme tell ya nånting om hur jag till vardags gör skillnad på män och kvinnor. I detta fall the blogging kind. Jo förståru jag sitter där och håller med eller skrattar som fan när jag läser ett inlägg av random bloggare och sen går jag in i kommentarerna och skriver något. Helst kommenterar jag med nån rolig eller käck line, men ibland är man ju bara helt drabbad och då vill man säga något enbart bekräftande.

Endast när kvinnor skrivit kan jag använda stilen “Du är så jävla bra/rolig/smart”. Om det är en man kan det möjligen skrivas “word” eller att själva inlägget är så jävla bra/roligt/smart. Aldrig direkt till personen. Det här är inget som styr mitt kommenterande helt, men märkbart uppdelat är det.

Där får du välja själv om du ska plocka upp spåret att jag håller på dn tystare manlighetsgemenskap och inte visar känslor män emellan, eller om jag daltar med kvinnor för att jag tror de behöver personbekräftelse alternativt flörtar med dem (och då tbx till spår ett att det är problem när män skriver för det kan man väl inte gö om det är en man!).

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

16 Responses to Insikt är inte förändring på stört: Ett exempel

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Vidare i spåren. Come closer.

Comments are closed.