Psycho Realm Revolution

På fredag är det Way Out West för de flesta i den här stan. Ja, de flesta i min krets då. Av tidigare nämnda men färdiggnällda skäl är inte så fallet för mig. Men! Jag har en god vän som är extra god just kommande helg när han kommer på besök och har med sig en biljett till något annat bra åt mig. Det ska bli B-Real & Psycho Realm på Musikens Hus, en helt ärligt skön flykt från både WOW och Kulturkalasetvimmel att försvinna iväg till en helt annan del av stan för att se någon som borde vara avdankad men i min smak faktiskt mycket bättre än på Cypress Hill-tiden. Eller i alla fall bättre än de senaste 10 årens C.Hill. Smoke N Mirrors är riktigt jävla fin, den går fortfarande varm i mina lurar när jag cyklar till jobb* och stad.

Men det där jävla promomailet jag fick från Scratch alltså. Någon borde anställas för att skriva bättre promotexter åt dem, det är alltid så lamt skrivet att man skäms. Dock ej lika mycket som när jag såg videon som länkats till i mailet, den officiella turnévideon med hälsningar till alla fans i Europa. Alltså, Jacken och B-Real. Kan ni titta in i kameran eller era blyga jävlar? Där har vi skämskuddehumor (den ensamma kommentaren nedanför klippet som ger sig på kameraarbetet är helt också underbart rolig).

Jag hade egentligen även tänkt döva smärtan över att missa WOW-lördagens fina line-up med Nas, Dead Prez, Wale et al (nej, tusen spänn för en endags är faktiskt inte värt just nu) genom att se Darin på Boråsinvasionskalaset, men den jäveln ställde in. Nog för att Götaplatsen är en kukscen, men det hade ändå varit fint att faktiskt gå och ha svår Darinkult med Joven igen. När vi såg honom på Liseberg för två år sedan var det faktiskt ren lycka. Objektivt sett skulle man kunna argumentera för att ersättande Fibes Oh Fibes är ett bättre band, men det är ju ännu sämre att höra på Götaplatsen.

– – –

* This be day 1 of officiell arbetslöshet för mig så vem vet om jag cyklar dit någe mer, men det brukar verkligen alltid finnas strödagar att plocka.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Psycho Realm Revolution

Comments are closed.