Keep ‘Em Cuming

Jag kan inte betona nog hur ON the shiznit är. Det har blivit lite senare än jag trodde (såklart), due to att det designflackats och -velats och namnförslagits och namnbattlats. Men bara för det, eller för att detta inläggs rubrik inte fick bli namn, behöver jag inte vara ledsen för att PILLOW TALK, som den kommer heta, är lite småsen. Det ligger ju uppe väldigt väldigt snart.

Det är alltså dawn of a new age där någon skriver om sex och relationer och håller frågespalt helt utifrån ett intresseperspektiv och utan enkla lösningar. Jag är ju inte sexolog, jag har bara lite allmän koll och bra näsa för myter. Det blir kvickt, pop och drrty. Hjärta och hjärna och gärna. Totalt JA-perspektiv. Om jag inte tyckt det var så mycket löken att säga “sexpositiv” skulle jag använda det. Du fattar säkert. Det kommer bli frågor, debatt, och inte minst allt det där relationsbloggandet om mig & oss som Panams fans suktat efter så mycket från min sida.

Platsen är Nyheter24, länk kommer när allt är official. Tills dess vill jag ha dina motherfucking frågor (tänk, det skulle du kunna tolka bokstavligt till och med). Det behöver inte vara problem, det behöver inte vara KP. Lyft ett ämne och jag behandlar det. Igår snackade vi till exempel om huruvida det var ok att ringa upp gårdagens hångel och fråga om hon snott ens plånbok.

Hit me at gustav.almestad@nyheter24.se

This entry was posted in public announcement, seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Keep ‘Em Cuming

Comments are closed.