Lika gott jag slapp

Jag tänkte redan när jag av nyfikenhet gjorde Humanisternas test på gudfinnsnoginte.se, att det borde man skriva nåt om. Tonen kändes jävligt mycket George W:esk, om du inte är med oss är du barnagare, könsstympare och abortklinikbombare. Sällsynt puckat och onyanserat för att vara från ett håll man tycker borde ha just nyans. Men nähäpp. Det är dessutom sanslöst fånigt att formulera alla frågor som att ett alternativ alltid är helt ondskefullt. Vem ska de fånga upp från den religiösa sidan med den metoden? Men det är klart, det duger väl att piska upp stämningen hos ateiserna. Anti-religiöst krig nu! Typ.

Vidare än så slipper jag skriva. Jag kan bara hänvisa i första hand till bästa Panam, och i andra hand till South Park s10e12-13, Go God Go. Det blir inte mycket bättre bara för att man fundamentaliserar från andra hållet.

– – –

Speaking of händelser annorstädes.

Självklart måste jag också sprida vidare den underbara kommentaren på The Critics recension av Hela Hustrun, vilken namnger LSM, Jullan Ballistix och undertecknad som Hustruns läsargarde av mesiga killar, lesbiska, PK-journalister, drogliberaler och rödstrumpor. Jag är oerhört road och hedrad.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Lika gott jag slapp

Comments are closed.