Vidare om “flickaborterna”

Är det inte oerhört fascinerande hur främlingsfientligheten kan tolka precis ALLT som något invandringen skapat? Ja, eller kanske inte så fascinerande som det är sjukt banalt. Men i alla fall var det förstås inte oväntat att dessa människor (två länkar!) ännu mer än andra blåser upp den senaste vändan om hon som inte ville ha en flicka.

För det är ju det enda vi kan kalla det. Hon som inte ville ha en flicka.

Det rapporterades sedan om abortvallfärder från Norge. Men hur var det med det? De flesta artiklar i media innehöll den extremt uppenbara motsägelsen att det kom rapporter om detta från Norge, men att inte en käft i Sverige hade hört talas om det eller kunde styrka det. Det lät alltså såhär: “Vi vet att det förekommer eftersom personer har berättat det för oss, säger direktör Sissel Rogne vid Bioteknologinämnden” (min kursivering och tjockis). Extra dumma i huvudet var de sedan och petade in citat som “Om man har tre fyra flickor och är från Turkiet är det rätt hårda krav på dem att föda pojke. I det enskilda fallet kan jag förstå problematiken.” Fortfarande fanns ingen som kunde bekräfta att det hänt. Eller att det skulle vara kvinnor från främmande kvinnohatande kulturer som i så fall gjort abort i Sverige. “Inget (INGET!) av de sjukhus som SvD varit i kontakt med säger att de tagit emot norska eller danska kvinnor för abort, men enligt uppgifter från Akademiska sjukhuset i Uppsala är det fritt fram för en norska att beställa tid för abort – om hon betalar de cirka 10000 kronor som behandlingen kostar” (eh, mitt förtydligande utrop).

Fortfarande har vi alltså inget annat styrkt om saken än den enda kvinnan som inte ville ha en till flicka. Ja, det var ju fråga om en till – hon hade redan flera stycken. Det må vara jävligt fånigt att hänga upp sig på, att vilja styra upp en liten pojke också, men det borde väl ändå sätta en hel del tvivel på att vi har att göra med en kvinnohatare. Det låter snarare som ett jävligt svennigt argument hon har. Hej kärnfamilj med två barn, ett av varje kön. Hej Tommy och Annika.

Återstår också att få ihop den kvinnohatande främmande kulturen med att vi pratar om en kvinna som inte är obekväm med att göra abort – flera gånger! Hur var det med fri abort i främmande onda kulturer?

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Vidare om “flickaborterna”

 1. Erik Blatte says:

  “Att förbjuda aborter helt är ett steg bort från ett jämställt och bra samhälle. Kvinnor måsta ha rätten att själva bestämma om de vill föda eller inte. Och alla barn har rätt att födas till ett liv där de blir älskade. Utan fri och legal abort skulle så inte vara fallet. Det skulle födas många oönskade och oälskade barn, med sociala problem som följd.”

  Den tesen är vi alla bekanta med. Men den måste omvärderas. Eller åtminstone måste vi våga ifrågasätta den.

  För tänk om den inte stämmer! Tänk om det finns något logiskt, moraliskt eller praktiskt FEL på det resonemanget!!

  Oönskade barn… säkert minst hälften av de snillen som drivit på mänsklighetens intellektuella och kulturella mognad har varit “oönskade”. Bör man döda någon bara för att den är “oönskad”?? Vad är det för moral egentligen! Sedan när fick “fri och legal abort” föräldrar att önska och älska sina barn mer?

  Nej, det stämmer inte.

  Borgar aborträtt för jämställdhet?? Jämställdhet kanske är önskvärt, men abort tillför absolut inget i den frågan, tvärtom. Hur jämställt är det mot en människa att döda henne innan hon ens är född?

  Slutligen tesen: “Kvinnor måsta ha rätten att själva bestämma om de vill föda eller inte.”

  Varför det?

  Sex är en magisk, helig kraft, större än oss människor – inget banalt lördagsnöje! “Rätten över sin kropp” har varje människa, även varje kvinna – till dess att hon ger frånsäger sig denna rätt. Och det gör hon i samma ögonblick hon tillåter en fertil man att tränga in i denna sin kropp. Allt allat är illusion och håller inte i verkligheten.

  Därför kommer vår “jämställdhetstes” att behöva ifrågasättas och rentav omvärderas.

  Nu begränsar vi aborträtten.

  Sedan 1975 har svenska kvinnor aborterat 1 miljon svenskar.

  Detta är ett kollektivt självmord.

  Det kanske inte var en bra ide att ge kvinnorna all makt?

  Vad bör göras?

  För det första:
  Om mannen vill föda barnet skall abort ej beviljas.

  För det andra:
  Begränsa aborträtten till 4 veckan.

  För det tredje:
  Inför 12% extra skatt till barnlösa

 2. “Erik”: Men du är ju spam ju. Sluta vara spam.

 3. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Abort Mission

Comments are closed.