Snälla bloggbäva detta

Som bilden visar – där börjar Siwe-gate. Fortsätter här:

Men Hanna Löfqvist har i alla fall inte slips. Fast hon kanske borde skaffa en. Eller köpa en blus i större storlek, för den hon har på bildbylinen glipar över bysten på ett sätt som renderat anmälningar till reklamombudsmannen ifall hon förekommit i en bilannons. Men nu är det ju bara reklam för ett parti som kallar sig feministiskt.

Så skriver hon alltså, Malin Siwe, på ledarplats i Dagens Nyheter. Betyder: “Hanna Lövqvist är en hora som säljer politik med stora bröst. Att vara feminist betyder att skyla sig.” Möjligen kommer Siwe att försöka bortförklara detta med att det faktiskt är menat ironiskt – att vänstern brukar tycka sådär att reklam med lite tits & ass är hemskt och att det här då är lustigt. Men det är ju inte tits, det är en vanlig byline-bild utan konstigheter. Har nån pikat Hakelius om att hans kuk hotar hoppa fram ur byxorna eller? Nä precis för det gör den junte.

Det är extremt viktigt också, att vi låter det vara högt ropat av alla att ens om Löfqvist stått där med brösten bara och upptryckta med ena handen, mot en hungrigt slickande egen tunga, hade Siwe haft JACK FUCKING SHIT att säga om vare sig Löfqvists eller vänsterns feminism (kritisera av andra skäl är dock en annan sak). Och låt detta vara känt till alla mina antifeministiska läsare som ständigt pekar finger åt vänster, att liberala ledare inte är immuna mot moralism.

This entry was posted in public announcement, seriöst and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Snälla bloggbäva detta

 1. Den tjocke konsulten says:

  Du tolkar det som “porranspelning”, jag tolkar det som att hon är ehh, lite för rundlagd för Small och borde valt Medium istället.

  Siwes svarspik på slipskommentaren var grym tycker jag, börjar man gny om andras klädsel får man ta kommentarer om sin egen, det viktiga är vad EU-ledamöterna uträttar, inte kön eller klädsel. Gött med folk som inte viker ner sig för PK-normen!

 2. Meeeen… Varför skulle hon ställa sig tveksam just inför Löfqvists/vänsterns feminism baserat på detta klädval isf? Och framför allt – Löfqvist menar ju helt uppenbart inte slipsar som klädsel utan som synonym till män. Rätt fånigt, givet, och rätt slarvigt ur en feministisk synvinkel då man könsbestämmer plagget oavsett hur det ter sig i verkligheten i Bryssel, men det går inte att säga att det är kritik av klädsel.

 3. v says:

  Finns det inget filter som kan sortera bort kommentarer innehållande “PK-normen” “PK-maffian” “PK-vänstern” osv? Så fruktansvärt tröttsamt.

 4. christina says:

  jag fattar inte, “glipar över bysten”? har siwe sett en bystglipa NÅGONSIN? hon ser ju för fan helt normal ut? jävla bajssiwe. hur patetisk är man om man måste hitta på saker för att ha nåt att kritisera.

 5. MathiasW says:

  Jag tycker hon kunde visat mer.

 6. gustav says:

  Mathias: Eller hur! Dä vore nåt dä.

 7. Ivar says:

  Inte så att jag inte uppskattar bröst, men varför ens ägna en enda rad åt att kommentera klädsel istället för sakfrågan?

  Suck.

 8. Pingback: Svenskevits? | Hjorthen uttaler seg om ting han ikke har greie på

 9. Mattias says:

  Shit. Blusen var ju inte ens tajt. Jag såg Malin Siwes kommentar först i DN och hade väntat mig lite ögongodis när jag gick in på internet och kollade efter den här. Vadå glipa över brösten? Jag ser ingen glipa? Hanna är väl klädd precis som vanliga människor skulle var på en vanlig arbetsplats.

  Om Malin Siwe tror att blusen hade renderat klagomål till reklamombudsmannen om den förekommit i en bilannons har hon nog inte sett så många bilannonser på sista tiden.

 10. Mattias says:

  Lite urval ur svensk bilreklam. För att få perspektiv på saker och ting.

  Titta först på bilderna i bilannonserna. Titta sedan på Hanna Löfqvists bild.

  http://www.sigurdpersson.se/images/SigP_bilreklam_jpg.jpg

  http://akamai.edeal.com/images/catalog1200/folder2025/img1094768.jpg

 11. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Men först en rejäl penetration?

Comments are closed.