Är det lösnummer eller moral? Är den för lång?

Det kan vara lite svårt att skilja på det ibland, om det är för att man vill sälja sin tidning med nasty shit eller har en ärlig upprördhet över nåt slags moralförfall, när saker som detta hoppar på en i pressen. Alltså, snuten som uttalar sig har ju en uppenbart fördömande ton till gruppsex överhuvudtaget, men det jag menar är pressens motiv. För det är ju närmast omöjligt att skilja på två motiv med exakt samma uttryck. Klart står endast att inget av dessa skulle kunna få min respekt.

Kort intermission: Hade det inte varit för att Isobel redan snott den poängen hade jag väl också skrivit något om att det samtidigt flyttar fokus från det som är faktiska övergrepp (jag har ju förr varit inne på det där i exempelvis fallet med hockeyspelarna som kallades sexanklagade på löpen), men detta lackande är alltså redan väl genomfört. Dessutom finns en viss relevans för detta ämne i Panams text om analsex vs. fina killar, som ju också behandlar ett sexuellt uttryck som ofta ses som automatiskt förtryck.

Samma uttryck. Ja det är ju givet, eftersom den som vill tjäna pengar på att en allmänhet har en bild av sex (specifikt eller i allmänhet) som tabu måste använda sig av samma terminologi som den förskräckta massan förväntas förskräckas av. Eller kittlas av, förstås. Kanske är det där man ska leta för att få svar, när texten blir mer porr än ilsken konservativ lantis skäller ut stadsborna i Änglagård. Men genom det som rapporteras kan man ju också få en rätt bra bild av vad det är som upprör nuförtiden, give or take medial påverkan. Alltså. Att döma av rapporteringen ovan länkad, och avsnittet av Fråga Olle som Panam skrev om, kan vi säga att sunt sex bör undvika dessa ingredienser:

– Smisk
– Bundna leder
– Fler än två personer
– Röven
– För långa dildos

Den sista är förstås min favorit. Hur det enligt pressen kan betraktas som, baserat på resonemanget ovan, antingen upprörande eller – ännu mer ofattbart – lite kittlande att en dildo inte bara är en dildo utan en lång dildo. Och hur långt är för långt? Utan att veta detta kan jag ju för fan inte veta om jag plockat alla poäng eller inte.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Är det lösnummer eller moral? Är den för lång?

 1. E says:

  allt kortare är en aln räknas som normalt. *full koll*

 2. har du koll på vad en aln är isf..?

 3. E says:

  två fot?

 4. E says:

  överdriver man inte blir det minsann ingen äkta kvällstidningsjournalistik. expressen hade illustrerat sin artikel så fint med en liten bild på sexleksaker. handbojor med fuskpäls(när blev buttricks kinky och spännande?) och en vibrator som jag med mitt kassa ögonmått får till 15-20 cm. drrty indeed…

 5. de borde kolla upp fejkblodet på butterick’s istället, där har du kinky à la burning angels frankensteinporr vad den nu hette.

 6. Ivar says:

  Undvik för guds skull röven ja!

  En tjejkompis till mig sade en gång i ett sällskap som pratade porr och hemskheter: “…men vadå förtryck? JAG tycker anlsex är jätteskönt.”

  Det blev tyst. Hon hade fallit offer för det falska medvetandet som ibland drabbar individer i kvinnosläktet. Ett stackars offer. Medlidande.

 7. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Piratappendix²: Nej, man kan inte tänka med kuken.

 8. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » Inte vad som avgör övergrepp

 9. Pingback: Miss Gangbang och äran | Pillow Talk | Nyheter24

Comments are closed.