Deep in the blogosphere

Glorious helg, trots lite drama och tack vare lite annat drama. J-Shot a.k.a. Jullan Skott (a.k.a. Ballistix/’Stix) var på besök i stan och naturligtvis såg Panam till att inkludera mig i festligheterna däromkring. Vi hade långfika efter hennes ankomst (under vilken jag fegade ur från planen att stå med en skylt vid tågspåret med texten “Tjockis”), och förfestade sedan i Panams etta tillsammans med en bunt övriga non-bloggers som Panam bjudit in. Jag regerade Spotifylistan precis som jag tidigare gett skräckprofetia om, men det var en grund av Panams val och jag satt inte där och hökade hela kvällen i alla fall.


Det är inte skummat vin, det är öl.

Vi pratade mården (vad äter de?) och halfway crooks (finns de?), Mårdmagnus hade svaren på det första. Efter fylla accomplished och snack snackat lekte jag general och ville driva skocken till Styrbord innan midnatt för att komma in utan att betala och bli fattig. Det misslyckades förstås, vad har jag för auktoritet i en sådan skara, men så fick jag väl bara skita i att bränna de pengarna på vidare öl istället, för det hade ju lätt hänt i så fall. Nu blev det ändå, trots störigt jävla skitväder på vägen, lite discodansgolv och spanande av parbildningar, och så det lustiga dramat som var bortblåst dagen efter. Tänk så lätt vissa kan hetsa till missnöje. Är väl onödigt.

Vinkade av J-Shot redan idag, blixtvisit, men så skulle hon få se AC/DC i Stockholm också den jäveln. Bloggas väl om får man anta. Såna vi är.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Deep in the blogosphere

Comments are closed.