Deep in the blogosphere

Glorious helg, trots lite drama och tack vare lite annat drama. J-Shot a.k.a. Jullan Skott (a.k.a. Ballistix/’Stix) var på besök i stan och naturligtvis såg Panam till att inkludera mig i festligheterna däromkring. Vi hade långfika efter hennes ankomst (under vilken jag fegade ur från planen att stå med en skylt vid tågspåret med texten “Tjockis”), och förfestade sedan i Panams etta tillsammans med en bunt övriga non-bloggers som Panam bjudit in. Jag regerade Spotifylistan precis som jag tidigare gett skräckprofetia om, men det var en grund av Panams val och jag satt inte där och hökade hela kvällen i alla fall.


Det är inte skummat vin, det är öl.

Vi pratade mården (vad äter de?) och halfway crooks (finns de?), Mårdmagnus hade svaren på det första. Efter fylla accomplished och snack snackat lekte jag general och ville driva skocken till Styrbord innan midnatt för att komma in utan att betala och bli fattig. Det misslyckades förstås, vad har jag för auktoritet i en sådan skara, men så fick jag väl bara skita i att bränna de pengarna på vidare öl istället, för det hade ju lätt hänt i så fall. Nu blev det ändå, trots störigt jävla skitväder på vägen, lite discodansgolv och spanande av parbildningar, och så det lustiga dramat som var bortblåst dagen efter. Tänk så lätt vissa kan hetsa till missnöje. Är väl onödigt.

Vinkade av J-Shot redan idag, blixtvisit, men så skulle hon få se AC/DC i Stockholm också den jäveln. Bloggas väl om får man anta. Såna vi är.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Deep in the blogosphere

 1. E says:

  Är du och J-Shot bekantingar sedan tidigare eller var detta er första IRL-date? (I klarspråk: ska jag bli svartsjuk?)

 2. nä hon och elin har träffats förr men jag har aldrig träffat henne tidigare. haha det vore spännande om det gjorde dig svartsjuk.

 3. Julia says:

  Är det bara jag eller ser det ut som att jag har ett GIGANTOR-huvud? Jag vet att det är ganska stort, men det ser ut som att jag är byggd på en helt annan skala än Elin!

 4. Julia says:

  PS: Fortfarande road/besviken över skylten.

 5. men det ser man väl att du sitter närmare. plus att elin har ett litet huvud.

 6. elin says:

  jaha och vem är du att definiera mitt huvud som litet? jag har faktiskt ett tjockishuvud, men julia sitter ju närmare kameran. det är därför som hon har större bröst också. eh typ.

 7. gustav says:

  du har ett litet huvud. jag mä. inget att skämmas för, hjärnan är smart ändå. men för säkerhets skull kanske vi ska göra lite skallmätningar.

 8. J says:

  Jag har en kompis på rasbiologiska institutet här i stan som har bra grejer till sånt.

 9. Julia says:

  Jag har som sagt ett gigantiskt huvud. Men inte fullt så gigantiskt som det verkar.

 10. elin says:

  Skallmätningen blir nästa bloggdejt.

Comments are closed.