Heavenly Divine

Jag var på Jedi Mind Tricks på Musikens Hus. Två sjuklingar sällskapade. Det var jävligt kul. Jag var den enda som blev full på det. Var väl lite mindre kul, för dem. Eller för min plånbok. Men egentligen värt det.

Egentligen hade jag inte så bra koll på JMT innan, men när jag hörde att det var ett bunt vänner som skulle gå, och att de har bra liverykte, verkade det som en bra idé. Och ryktet stämmer, de gjorde verkligen även de låtarna jag knappt kände igen till roliga att höra. Kanske för att publiken var jävligt pepp också. Men allra mest imponerande var ändå att Vinnie Paz faktiskt låter lika bra live som på skiva när han rappar, vilket till exempel Ill Bill (som dessutom var min länk till att upptäcka JMT) inte lyckades med alls. Nä vänta, det var till och med bättre live – jag har egentligen aldrig riktigt gillat den där hårda metalgrowliga rösten något speciellt, men det gjorde sig som fan igår. Glömde förstås att ha med mig kameran in men förhoppningsvis kommer MB att slänga upp något på Vita Tisdagar.

Fast naturligtvis var det vissa sammanträffanden som uppdagades samt lite annat skvaller och deep talk som var kvällens verkliga topp. Det finns människor jag kan prata jävligt öppet med och jag älskar det.

– – –

Ikväll sitter jag med Soraya i Kvällspasset igen. Det är fint att ha henne tillbaka.

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Heavenly Divine

Comments are closed.