Wikiwikiwiki P3.

Ikväll fick jag äran att droppa jingeln till nya Kvällspassetinslaget WikiP3. Det var en rolig jingel. Men framför allt var programpunkten the shit, och rätt väl lämpad för min uppgift eftersom man fick gaffla fritt som fan. Keep it going! Imorrn tänker jag skriva om en annan sak vi pratade om, för det är långt ifrån nuff said om homosexuella och äktenskap.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Wikiwikiwiki P3.

 1. Soraya says:

  Dude! Alldeles fantastiskt kul att sända med dig idag, och jag är såå kär i WikiP3.

  Jag tänkte helt spontant nu när jag läste ditt inlägg; du är inte sugen på att ge dig på ett försök med att göra en riktig jingel till programpunkten?

  Du behöver absolut inte säga ja, men jag tror ju att du skulle göra det så sjukt bra!

  Ses snart!

 2. J says:

  Klart du ska säga ja.

 3. haha ja det är klart jag vill. om jag kan… musik och allt då eller?

 4. Soraya says:

  Ja precis, någon härlig jingel (med härlig menar jag asfet!).
  Har du hört de andra jinglarna? De brukar ofta vara en snutt av en låt, typ beatet och sen någon filmtrailerröst som säger programpunktsnamnet. Det är typ standard. Men du får göra precis som du vill, men den kan inte vara jättelång, kanske 5-8 sek.

  Testa i af!

Comments are closed.