Pack it up.

Det enda som är svårare att förhålla sig till än att ha en restid på kvällen är att ha en restid så tidigt på morgonen att det mer är natten. När åker jag hem till Göteborg igen? Vet inte, söndagmåndag. Jag trodde det var fyra på morgonen först, och insåg när jag var uppe tills dess nån annan natt nu tidigare i julsvängen att det väl vore enklast att bara vara uppe tills dess och sen sova på tåget. Men så var tiden klockan fem istället, och det är bara lite senare men ändå helt annorlunda psykologiskt. Borde man inte bara lägga sig tidigt och gå upp fyra då? Mycket irriterande.

Jag är säkert vaken, men så lär det väl bli sömnlöst åtminstone halva resan, och så är man förkyld, och så har man karaoken på kvällen (usch vilken bra men ändå usel timing). För är det nån som är dålig på att sova på tåg hur bra det ändå ligger ifråga om tid man är trött på så är det jag. Sov jag något på vägen hit eller? Nä precis. Det är det enda som kan slå lönlösheten i min ständiga förhoppning om att jag faktiskt kommer plugga på en resa när jag ändå har packat med mig nåt roligare.

Men jag har förhoppningarna varje gång och snart är det packdags.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Pack it up.

Comments are closed.