Men håll käft va

Ja, jag vet, det var bara några dagar sen jag skrev om att jag är precis så själv, men alltså: Jag är så jävla less på hur alla ska leka underdogz och jävla speciella. Timo Räisinen åker ur Körslaget och börjar MED EN GÅNG bitcha om att det skulle vara för att de är 2 cool 4 TV4 i hans kör.

Omgiven av betydligt fuktigare ögon är han ändå stolt över sin kör och sina låtval. Men besviken över att “underdogen” har röstats bort.
– Det här är ytterligare en spik i kistan för svensk nöjestelevision. Det behövs ju något annat i svensk tv än vad man är van vid, säger han.

Jahapp. Det är alltså för att ni åker ur ett enskilt program helt kört för allt som inte är Bingolotto i svensk teve menar du? Så fan heller. Visst, det är absolut för att han är en underdog i sammanhanget och inte tillräckligt känd på det där TV4-sättet, men det är också allt man kan läsa ut av situationen. Att ta det vidare är, förutom också lite arrogant, bara att barka åt den lite M.Birroesqua (embiroeska, smaka på det ordet du!) synen om Äkta Fina Grejjor versus Det Onda Kommersmonstret och fördumning yadayada. Att allt bara är skit som inte är äkta fina människors äkta slit. När ju faktiskt Körslaget är precis det exempel jag spontant skulle hala fram på hur jävla bra teve man kan göra även på kommersmonstersidan.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Men håll käft va

  1. Pingback: Nerd Life Deluxe B-L-O to tha double G » Blog Archive » 40 underdogz.

Comments are closed.