Helt ny resa.

Olika anledningar har fått mig att behöva omplanera den årliga Sundsvallstrippen över jul, så nu står jag med två helt nya biljetter dit och hem och telefonen full av SJ-mess med bokningsnummer för dem och de gamla. Över nyår hade jag tänkt vara i Uppsala, men det var såklart inte att tänka på längre efter förra veckan, så där fick jag skaffa ny resa utan snack. Men också – som tidigare nämnt var jag sur för att Ill Bill spelar på Pustervik dan efter jag skulle åkt (nu ändrat till två dagar efter dessutom) och efter detta har det dykt upp en spännande fest samma kväll. Allt var surt. Men så fick jag erbjudande om att vara med i en Kvällspassetgrej samma dag som jag egentligen skulle ha åkt, och plötsligt kom skäl nummer tre att stanna, som dessutom genererar pengar att kompensera ett biljettköp! Glory.

Således har jag tre tågbiljetter jag vill bli av med nu. Om nån vill åka som student mellan Gbg och Sthlm torsdag 18 dec, eller mellan Sthlm och Sundsvall fredag 19 dec, holla at me! Jag säljer dem rätt billigt ska du veta, även om jag tänker försöka totalt profitera ihop till en Ill Bill-biljett. Även en vuxenbiljett mellan Sundsvall och Sthlm 30 dec är till salu. Tvinga mig inte att vända mig till Blocket…

This entry was posted in public announcement, vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.