Hur man sysselsätter sig som dude solo.

Exempelvis hänga kvar ute efter föreläsning och fika och öla med Klicken. Att efteråt faktiskt ta sig i skinnet och gå ensam till Ljud-Annas klubb på Kontiki efter alla vårens, sommarns, höstens Phazebook-maybes. Tycka det är riktigt trevligt och kul, ta massa bilder på banden. Snacka med väns vänner.

Först Racingpaperplanes, sen Bosco. Båda hade gäst.

Bli väldigt full på dyr Kontiki-öl såklart, vingla hem mot kl. 1 nån gång, efter onödig Donkenmat.  Somna gott och vakna i hosta. Sjukdomen kan jag gott ha, men snart är den borta också. Dagen efter ta hela solbelysta delen av dygnet till att åka till nyöppnade Media Markt i Bäckebol med sega trafikstockningar för bussarna och köpa en ny trehundraspänns mp3-spelare. Fortfarande rosa, men nu en Creative (drag & drop 4 life! inga jävla Ipods+tunes här inte). Och så bevittna ett spektakel, och filma det.

För alldeles på parkeringen utanför Bäckebol hade Expert Stormarknad välkomnat den nya konkurrensen med en stor jävla karavan trucks & vans och houseåtechno-DJ som spelade med högtalarna vända rätt mot Media Markts riktning. Filmklipp får inte va större än 12MB i WP-systemet tydligen, så jag la min lilla filmsnutt som illustrerar saken på mobilbloggen istället. Gå dit.

– – –

Svär att det inte blir en breakup-blogg. No worries.

This entry was posted in vardag and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hur man sysselsätter sig som dude solo.

Comments are closed.