Ok, en redig sak också (eeh, hyfsat).

Det är ju idag som Chinese Democracy kommer ut. Detta medför en bra och en dålig sak, bortsett från allt vad själva musiken kan tänkas ge eller ta.

Den bra saken är att alla amerikaner får en gratis Dr. Pepper eftersom man från tillverkaren av denna inte varit de som bangat sitt löfte. Så jävla roligt, men framför allt är det roligt att specialklausulen lyder alla amerikaner utom Slash och Buckethead, som kan bita i det sura äpplet för att de inte längre är med i bandet. Det är så jävla kul att jag nästan avlider. Dock har Axl lovat att dela med sig av sin gratis-pepper till den sistnämnde eftersom det verkar finnas med en och annan tagning med hans insatser på skivan.

Det dåliga är att världen blir av med en helt lysande parallell till väntan på/kampen för en faktisk demokrati i Kina. When will we see chinese democracy liksom? Såna som vränger språk som jag har levt med en gratis punchline i 14 år nu, det känns sådär att bli av med den. Eller så följer Kina efter Axl Roses exempel. Det vore nåt.

– – –

Nu tillbaka till frånvaron.

This entry was posted in seriöst and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Ok, en redig sak också (eeh, hyfsat).

Comments are closed.