Not cool.

Det är fan inte OK att överhuvudtaget arrangera spelningar i en lokal som Berg 211 om man inte kan styra upp ljudet på nåt sätt. För det var precis som nån påpekade lite kejsarens nya kläder över Dälek igår. Man hörde inte ett skit utom oljud, lite muttrande rap och ett beat där bakom nånstans. Men ändå stod publiken och hade roligt, i mitt fall något ansträngt. Det kan ju inte direkt vara så att man inte fattat innan att lokalen suger nåt jävulskt i ljudväg, så många saker som Koloni arrangerat där tidigare.

Jag hade förstås skitkul, full och glad på öl i fula burkar, en gnutta dans och mycket stå och snacka, men det man betalat för blev ju inte direkt som JOV velat säga med sin hype det senaste året. Sånt jävla slöseri, när de antagligen är hur bra som helst om man kan höra nåt.

Men orka sura mer, det är ju imorgon dags för vansinnig mustaschfest i Biskop, jag ska spela live i mitt eget vardagsrum och alla ska bära lösmustasch. Det slår Navids apmaskjippo på Sticky senast.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Not cool.

Comments are closed.