Not cool.

Det är fan inte OK att överhuvudtaget arrangera spelningar i en lokal som Berg 211 om man inte kan styra upp ljudet på nåt sätt. För det var precis som nån påpekade lite kejsarens nya kläder över Dälek igår. Man hörde inte ett skit utom oljud, lite muttrande rap och ett beat där bakom nånstans. Men ändå stod publiken och hade roligt, i mitt fall något ansträngt. Det kan ju inte direkt vara så att man inte fattat innan att lokalen suger nåt jävulskt i ljudväg, så många saker som Koloni arrangerat där tidigare.

Jag hade förstås skitkul, full och glad på öl i fula burkar, en gnutta dans och mycket stå och snacka, men det man betalat för blev ju inte direkt som JOV velat säga med sin hype det senaste året. Sånt jävla slöseri, när de antagligen är hur bra som helst om man kan höra nåt.

Men orka sura mer, det är ju imorgon dags för vansinnig mustaschfest i Biskop, jag ska spela live i mitt eget vardagsrum och alla ska bära lösmustasch. Det slår Navids apmaskjippo på Sticky senast.

This entry was posted in seriöst, vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Not cool.

 1. elin says:

  Fan vad skönt att jag aldrig tog mig vidare från Kings och hostade upp 100 kr för det ute i Gamlestan.

 2. ja och du hade garanterat blivit dubbelt tazfull på starka billiga ölen.

 3. elin says:

  Definitivt. Och med tanke på att jag efter tre glas vin igår började sextrakassera mina vänner och prata om att jag ville ta dem på brösten vet jag inte hur den kvällen hade kunnat sluta.
  Om jag försöker ta dig på pattarna imorgon – sätt gränser för mig.

 4. hahaha nä först ska jag filma det och ha som utpressningsmaterial. eller bara straight ta youtube.

 5. Hanna says:

  Jag var också där och kan inget annat än instämma om ljudet – fast måste inflika att det från början var tanken att konserten skulle hållits på Underjorden, men tydligen blev det nån slags dubbelbokning så Pallin fick ta Berg 211 istället.
  Det är förvisso en fin och annorlunda lokal, men jag tror Christian slutat boka den alltmer just på grund av de hideösa ljudförhållanderna.

Comments are closed.