Klubbland mot Kräftaskiva.

Jag ska ut i skogen och leva utan nät i en hel vecka. Längsta bortavaron på ett rätt långt tag. Jag har tänkt skriva det sista på the remix och ha det klart för korr och sista kommentarer när jag kommer hem på onsdag. Det är inte ett löfte.

Links familj har ett lantställe, det ska vara kräftskiva. Jag har nog aldrig varit på en seriös sån när jag tänker efter. Jag är ganska kass på kräftor. Få ut allt ätbart, du skojar. Jag sticker mig på vassa grejer och får salt-, sår- och-spadfingrar. Jag ger mig icke på klon. Förlitar mig på samlare, det brukar finnas nån på varje fest. Jag suger ej ut nån saft. Där brukar man slippa i vilket fall.

Jag är dålig på snaps. Jag vet for a fact att det finns hetsare i sällskapet. Men jag är en bra naysayer.

– – –

Kan tillägga lite kort att Way Out West numera i min bok är officiellt värt det. Kelis och Lil Kim, ja, då är dealen done. Så nu blir det fjolårsilska tillbaka att jag ändå inte har råd. Men ut i skogen och sno gömd sprit, det går an det med.

This entry was posted in vardag and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Klubbland mot Kräftaskiva.

Comments are closed.