Giddy up.

Jag har alltid skitit i midsommar. Jobbat för dubbel lön istället, hellre än haussad fest som bara blir tråkig. Särskilt nu när hustillgången varit sämre. Alltså klassiskt hus med trädgård eller annan utemiljö av klyschtyp. Men i år finnes husfest. Flera till och med. Gud vad mitt lokala vänbestånd ökat. I alla fall. Zorro har fest och jag ska göra mitt bästa för att uppbringa engagemang.

Men jag gick ju hem från stan inatt. Billigt på Rosenlund hade premiär och jag trodde a) att de skulle stänga fyra, samt b) att vagnen hem skulle börja gå igen fem över fyra. Inget stämde. Stängde tre, vagnen klockan fem. Så jag gick. Nu är jag trött. Jag ska göra mitt bästa för att uppbringa engagemang.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.