Haha ett fylleinlägg.

Eeeh ja alltså inte så mycket goodies att jag skriver full. Det kommer jag aldrig göra, såvida jag inte får erbjudande om betalt för att göra det. Men det lär nedan komma att handla om en del supa.

En sak som soffincidenten härominläggs beskriven (i analogi med häromsistens, låt oss se om det fäster) kräver öl minsann, och vi hade förfestpremiär i nya lägenheten. Och premiär för en sommarklubb av Glory Crew på båten (den gamla), så upplagt för lång kväll och allt. Det slog mig att det var sjukligt länge sen jag var ute med klicken så där på allvar så man stapplar hem halv sex på morgonen i fullt dagsljus, och jag har saknat det. Link var upptagen på annat håll också så det blev lite som gamla dar. (Om du nu skulle läsa in att det skulle inkludera ett ragg skulle jag svara att det på sin höjd skulle inkludera att nån jag spanat in går från klubben innan jag ens hinner typ gentlemannamässigt erbjuda eld och jag går hem själv. Men inte på så vis heller.)


Det börjar som vanligt med klicken på handen.

Här hemma några man kort. Kass timing på ett strömavbrott i hela brunnsparken som lamslagit varenda spårvagn (utom 8:an!) hade satt P för ankomst av bland andra Laura och Disco, och vi fruktade att det skulle vara hela kvällen men vi kunde ta oss in till stan som planerat senare. Klubben var tyvärr rätt död när vi kom vid tolv. Jag var seriöst rädd att det skulle sabba och man inte skulle få sin klickenkväll, men då folket inte fattar är det ju såklart vi som styr dansgolvet. Det visade sig också vara Mackans crew som spelade skivor, väldigt trevligt överraskning. Musiken var såklart fet (sjukt att det verkligen blev some happy hardcore shit, jävligt oväntat, men jag hoppas inte det blir typ sommarens grej för så länge pallar man det inte) och jag kunde på rökdäcket passa på att hypa Wale för nån som missat men borde få höra.


Mackish visar pretty boy eyes.

Gud jag skäms varenda gång jag sitter och skriver att jag varit ute och festat en kväll, men det är tänkt att vara glädjebud att sommarklubbandet är igång, och det är fan vad som förra året fick mig och the JOV att bli tighta, så typ den grejen gäller det. Jag ska ju inte skryta om att jag var jävligt full. Men jag var jävligt full. Det hinner man bli när stället ska ha öppet till fem på morgonen, och det visat sig att ölbudgeten plötligt höjts. När läget är så hinner folk trilla in senare också, vid två var ändå stället pretty fullt och man kunde ta äran i att ha startat ännu ett dansgolv.


The JOV & Norrlands-Linus.


Linus igen med quelques gens dont j’ai oublié les noms. Pardon.

Ja. Stappla hem klockan sex, som sagt, efter en kort detour till Järntorget för att köpa en lakritspuck. Jag mötte Rosanna & Brian som inte kommit längre än så på vagnen hem, och Rose åkte upp till oss för att leta efter Brians kamera medan Brian väntade med en nyfunnen vän nedanför huset in order to åka hem och bjuda denne på Red Bull. Kameran återfanns ej, men jag fick skvaller av Meph som såklart vaknat. Ikväll är det ölfri fotboll.

This entry was posted in vardag and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.