Soffantastiskt då.

Kuken är det. Soffan har visat sig blivit brutalt mosad i en sopbil efter att en vaktis eller liknande flyttat den till grovsoprummet (kanske hade jag till och med hunnit kolla där först om jag varit snabb/smart). Nu står jag utan möbleringsplan. Jag behöver en ny soffa, jag skulle nog bara köpt en ny likadan om det inte varit för transportproblemet, eller kanske en fet hylla vore mer praktiskt. Det är till att välja mellan filmtittarplats eller en plats för allt jävla skit jag släpat in i lådor och inte får upp nån annanstans. Örk.

Fan vilken tur att jag hann ta upp skrivbordet.

This entry was posted in vardag and tagged , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Soffantastiskt då.

  1. Hyllor smäller du upp på vägen så klart. Ovanför soffan.

  2. Jag har fyra stringhyllor, så ja, det gör jag förstås. Men samtliga kommer gå åt till mina skivor och ändå inte räcka till. Och eftersom alla väggar är betong måste jag skaffa mig en hook-up för en slagborr. Ny soffa verkar vara på gång att doneras till mig dock, om den inte är för bred.

  3. Jag bor yttepytte och har en hylla som går strax under väggen, runt, längs flera av väggarna. Får plats mycket!

    Men betong, huga. Du får smöra rejält för någon med slagborrsförkärlek.

  4. jag har en hook-up redan men det är ju att få ändan ur som blir dubbelt så jobbigt.

Comments are closed.